ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η οδοντίατρος προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, βασιζόμενη στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πάσχοντα.
​Ενδεικτικά, μερικές από αυτές παρατίθενται πιο κάτω.

Αισθητική Οδοντιατρική
Η αισθητική οδοντιατρική εμβαθύνει στη βελτίωση της όψης της οδοντοστοιχίας του ασθενούς, διατηρώντας τις θεμελιώδεις αρχές της κλασικής οδοντιατρικής. Στόχος της αισθητικής οδοντιατρικής είναι να πετύχει το τέλειο χαμόγελο.
 
Λεύκανση Δοντιών
Η απόχρωση των δοντιών δεν είναι ίδια για όλους. Κάποιοι έχουν σκούρο χρώμα δοντιών από τη γέννησή τους. Παράγοντες που επηρεάζουν το πόσο λευκά φαίνονται τα δόντια είναι η διατροφή, το κάπνισμα, η χρήση φαρμάκων κ.τ.λ. Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι η ανθρώπινη ηλικία.
 
Όψεις Ρητίνης
Πρόκειται για μια απλή τεχνική, που δεν κοστίζει πολλά χρήματα. Ο οδοντίατρος καλύπτει δυσχρωμίες και ισιώνει ελαφρώς τα δόντια, τροποποιώντας λίγο το σχήμα και κρύβοντας μικρές ατέλειες με τη χρήση σύνθετης ρητίνης. Με τις όψεις ρητίνης μπορούμε να καλύψουμε δόντια που έχουν σπάσει σε κάποιο σημείο ή και να πληρώσουμε μικρά κενά ανάμεσα στην οδοντοστοιχία.
 
Όψεις Πορσελάνης
Οι όψεις πορσελάνης προσφέρουν άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, αφού περιορίζουν σημαντικά το τρόχισμα των δοντιών, εν συγκρίσει με τις στεφάνες. Πρόκειται για μια αισθητική παρέμβαση που αντέχει στο χρόνο και προσφέρει αντίσταση στη χρώση.
 
Γέφυρες
Οι γέφυρες αντικαθιστούν ένα ή και παραπάνω δόντια, όταν αυτά έχουν χαθεί. Στηρίζονται σε δύο ή περισσότερα φυσικά δόντια, γνωστά και ως στηρίγματα. Πρόκειται για μια ακίνητη προσθετική εργασία. 

Νάρθηκας Βρυγμού
Ο νάρθηκας βρυγμού αποτρέπει το βρουξισμό, δηλαδή την αποτριβή ή σφίξιμο της οδοντοστοιχίας, που σχετίζεται με πλευρικές δυναμικές κινήσεις των σιαγόνων. Συνήθως, για το βρουξισμό ευθύνονται ο θυμός, το άγχος, η κακή ψυχολογική κατάσταση, ο διαταραγμένος ύπνος, τα στραβά δόντια κ.τ.λ. Το φαινόμενο παρουσιάζεται, τις περισσότερες φορές, κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 
Ακτινοδιαγνωστική
Η ακτινογραφία αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του οδοντίατρου, αφού δίνει πληροφορίες σχετικά με:
Την πρόληψη διαφόρων παθολογικών καταστάσεων που δεν έχουμε καταλάβει.
Τη διάγνωση διαφόρων νόσων που σχετίζονται με τη στοματική κοιλότητα και επηρεάζουν την υγεία των δοντιών και τα οστά της γνάθου.
 
Η οδοντίατρος αναλαμβάνει επίσης:
  • Στεφάνες
  • Στεφάνες Ολοκεραμικές
  • Στεφάνες Ζιρκονίου
  • Οδοντικά Strass
  • Τεχνητές Οδοντοστοιχίες
  • Θεραπείες Περιοδοντολογίας
  • Ενδοδοντία
  • Εμφράξεις (Σφραγίσματα)
 
Επικοινωνήστε με το ιατρείο, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή και για να κλείσετε ραντεβού.